Cookies op de websites van Europeesche Verzekeringen

Wij gebruiken cookies om uw reis op onze website te verbeteren.

De Europeesche biedt meer

Iedereen die verzekerd is bij de Europeesche heeft recht op meer. Op slimme, handige producten. Op diensten om goed voorbereid op pad te gaan. Op meer zekerheid onderweg én op meer genieten. Met een verzekering bij de Europeesche heeft u altijd winst. Want of u nu met de auto, de boot, de caravan of met de familie op vakantie gaat … Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Vraag daarom hier uw unieke actiecode aan voor meer!

Welke verzekering heeft u bij de Europeesche?

 • Meer is ook... uw boot optimaal beveiligen

  U wilt zeker weten dat uw boot veilig in de haven ligt. En dat hij er nog is als u het water op wilt. Met de sloten van Bootpreventie.nl beveiligt u uw boot op een effectieve en snelle manier. En als klant van de Europeesche krijgt u ook eens 20 % korting.

 • Meer is ook... moeiteloos uw caravan besturen

  Goed en veilig een caravan besturen vraagt om behendigheid. Zeker wat betreft achteruitrijden. Bij Caravantrekker.nl frist u voor € 75,- uw rijvaardigheid op. Zodat u straks onbezorgd op vakantie gaat.

 • Meer is ook... uw motor optimaal beveiligen

  U wilt zeker weten dat uw motor er nog staat als u deze ergens achterlaat. Vooral als u onderweg bent. Met de door ART goedgekeurde sloten van Motorpreventie.nl beveiligt u uw motor op een effectieve en snelle manier. En als klant van de Europeesche krijgt u ook nog eens 20 % korting.

 • Meer is… informatie waar je beter van wordt

  De gratis Hulp op Zak-app van de Europeesche biedt belangrijke medische informatie over uw (toekomstige) vakantieland. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

 • Meer is... een telefoon die het doet

  Speciaal voor u als klant van de Europeesche biedt Sun Business Company een exclusieve korting op waterproofcases voor uw smartphone of tablet. Deze waterproofcase beschermt tegen water, zand en stof. U kunt er zelfs mee duiken, tot zes meter diep.

 • Meer is ook... wereldwijd weten waar uw boot is

  IAS biedt een Track & Trace-systeem met bijna 20% korting. Hiermee kunt u altijd en overal controleren waar uw boot zich bevindt. Even inloggen op het gebruiksvriendelijke systeem en u krijgt direct de positie van uw boot te zien.

 • Meer is ook... zelf je motor onderhouden

  Met de sleutelcursus van Erik van Lent leer je zelf hoe je een oliefilter vervangt en wat je moet doen bij pech onderweg. Ben je verzekerd bij de Europeesche, dan krijg je maar liefst 40% korting en betaal je € 49,- in plaats van € 79,-.

 • Meer is ook... een goede stalling voor uw motor

  U wilt uw motor netjes stallen als u hem niet gebruikt. Zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Met de Motorstalling van Silverline kan dat. Voor € 150,- wordt uw motor opgehaald en staat hij de hele winter in een goede, beveiligde omgeving.

 • Meer is ook… De sleutel tot uw informatie

  De SOS International INFO Tag is een metalen label voor aan uw kleding. De QR-code die hierop staat, geeft toegang tot alle informatie die u belangrijk vindt. Dat geeft wel zo’n onbezorgd gevoel. En als klant van de Europeesche ontvangt u ook nog eens 20% korting!